Як врятувати пересолену крупу Надлишок солі у гречці, рисі, булгурі та інших кашах можна виправити. Для цього потрібно окремо зварити другу порцію каші і не солити її, а потім змішати з пересоленою крупою. Звичайно, порція в такому разі буде більшою, ніж потрібно.
Як варити гречку, коли солити?
Багатьох цікавить звичайне питання: коли потрібно солити страву, щоб вона виходила ще краще. Рекомендується додавати спецію у той момент, коли вода з гречаною крупою вже закипить. У воду слід всипати сіль. На одну склянку крупи вистачить половини чайної ложки солі або трохи менше.
Чи потрібно солити гречку?
У воду потрібно всипати сіль. На 1 склянку крупи вистачить чайної ложки солі або навіть трохи менше. Але краще орієнтуватися на власний смак. Нічого страшного, якщо ви досолите вже готову кашу.