Що корисно їсти на збереженні

Що треба їсти, щоб зберегти вагітність?

фолієва кислота: у шпинаті, броколі, яєчному жовтку, помідорах та бананах Залізо: у м'ясі, чорному перці, кориці, петрушці, бобах, гороху, сочевиці, кунжуті, маку, горіхах Йод: використовуйте йодовану Кальцій: у молоці, молочних продуктах, капусті, броколі, цибулі-пореї, кропі

Які продукти корисні при загрозі викидня?

Щоб правильно формувалися клітини нервової системи малюка, волійте продукти, що містять фолієву кислоту. Пийте соки, особливо – яблучний і селери, хороші вони і в суміші. Також необхідно більше кальцію, вітаміну D та заліза, яке береже від анемії. Не забудьте про вітаміни А та В.