Коли вмикати гриль у духовці?

Цей режим можна використовувати протягом усього приготування страви, а можна включити лише в кінці приготування для засмаження рум'яної скоринки. Грилем називають зигзагоподібний елемент у вигляді трубки, закріплений у верхній частині духовки.

Гриль — елемент будь-якої сучасної духової шафи.Як включити гриль у духовці

  1. вибираємо необхідний вигляд, повертаючи перемикач – великий гриль або з конвекцією/обдувом;
  2. вибравши режим роботи, спостерігаємо на дисплеї температуру, що рекомендується;
  3. застосовуючи перемикач температури, вибираємо необхідне значення.

Mar 17, 2021

За допомогою функції гриль можна готувати в духовці практично все, що завгодно:

  • м'ясо та птицю (у тому числі цілком);
  • рибу;
  • овочі;
  • гарячі бутерброди та тости;
  • гамбургери та сендвічі;
  • печені фрукти;
  • десерти;
  • і навіть шашлики.

Конвекція допомагає заощадити час. Прилад розігрівається та досягає потрібної температури за лічені хвилини. Страва готується швидко, а завдяки рівномірній циркуляції повітря не підгоряє. Використовуючи комбінацію гриля і конвекції, ви зможете запекти м'ясо з рум'яною скоринкою.