Ківш – один із найзручніших видів кухонного посуду. З його допомогою можна швидко закип’ятити воду, розігріти молоко або першу страву, приготувати молочну кашу або гарнір із круп, відварити яйця до сніданку .Aug 23, 2021
Ківш у металургії, сталева або чавунна посудина, призначена для короткочасного зберігання, транспортування і розливання розплавленого металу, штейну або шлаку. У чорній металургії К. застосовують для перевезення і розливання чавуну і сталі.
Яка різниця між ковшем і сотейником У сотейника високі борти – прямі або похилі, а у ковша вони завжди прямі. У ковша тільки одна ручка, а сотейники оснащують двома. У ковшах зручніше варити і розігрівати, а в сотейнику продукти можна смажити, зокрема у фритюрі, пасерувати і навіть запікати.
Сотейник, ковшик, сковорода.