Як зберігати сухофрукти та горіхи?

Оптимальна вологість для зберігання сухофруктів становить 70%, а температура – ​​0-10 градусів Горіхи краще зберігати із сухим приміщенням.. За таких умов запаси плодів та ягід зберігатимуть свої корисні властивості та смакові якості протягом кількох років.Sep 22, 2020

У чому краще зберігати горіхи та сухофрукти?

Зберігати горіхи та сухофрукти рекомендується у банках, паперових, тканинних чи поліетиленових мішечках. Мішки або тара для зберігання продуктів не має бути відкритою або мати щілини. Комахи, починаючи з жуків і закінчуючи гусеницями, люблять сухофрукти.

Як правильно зберігати сухофрукти, щоб не заводилася міль?

Позбутися небажаної вологості допоможе невелика чашка з кухонною сіллю розміщена поряд із запасами сухофруктів. Вона вбере небажану вологу і заразом збереже непривабливу для молі атмосферу.

Де і як зберігати сухофрукти?

Сухофрукти не люблять вологу і тепло, тому вони повинні бути в сухому і досить прохолодному приміщенні. Найкраще для зберігання фруктів та ягід підійде комора або горище. Тільки за таких умов сушені продукти збережуть усі свої корисні властивості на тривалий час.

У чому краще зберігати сухофрукти?

Зберігайте сухофрукти у скляних банках, дерев'яних формах, керамічних банках. Найекологічніший варіант – полотняні або бавовняні мішечки. Банки та коробки вибирайте завжди із щільними кришками, щоб зберігання у них було герметичним.

У чому краще зберігати горіхи?

Помістити горіхи стоїть у сухе та темне місце, без зайвого тепла чи холоду. Для недовгострокового зберігання підійде закрита тара та холодильник.

Як зберігати горіхи та родзинки?

Оптимальна вологість для зберігання сухофруктів становить 70%, а температура – ​​0-10 градусів Горіхи краще зберігати з сухим приміщенням. У таких умовах запаси плодів та ягід зберігатимуть свої корисні властивості та смакові якості протягом кількох років.

Як зберігати продукти після сушіння?

При упаковці сушені продукти укладають якомога щільніше, ретельно закриваючи зверху кінцями паперу, що залишилися. У домашніх умовах найкраще зберігати сушені овочі, фрукти та ягоди у скляних банках з притертими пробками або в банках, добре закритих вощеним папером або залитих смолою, воском, варом тощо.