Набивати фарш можна руками або за допомогою ріжка. Набиваючи руками, беруть шматок підготовленої череви, зав'язаної з одного кінця, розтягують рукою відкритий кінець череви та вштовхують туди фарш.. Після заповнення фаршем зав'язують другий кінець оболонки, виходить батон ковбаси. Швидше та легше набивати череву ріжком.
Як зробити насадку на м'ясорубку для ковбаси?
Вибираючи насадку для домашньої ковбаси для м'ясорубки Необхідно звернути увагу до внутрішню поверхню. Не повинно бути шорсткості, інакше фарш застрягатиме в процесі набивання. Обов'язково звертайте увагу на діаметр вхідного отвору. Іноді трапляються і нестандартні діаметри – 68, 75, 89 мм.
Чим можна замінити насадку для ковбаси?
Якщо немає насадки для м'ясорубки для ковбаси, її легко може замінити пляшка від кефіру, Треба просто акуратно відрізати її верх і прикрутити до м'ясорубки.