Як врятувати хреновину?
Зміст:
Як врятувати хроніку
- Багато господарок будь-які огріхи в рецептурі горлодера компенсує додаванням до складу саліцилової кислоти, що не дозволяє мікробній флорі в заготівлях активно розвиватися.
- Якщо не хочеться зайвий раз хімічити, додавайте у Ваші заготовки більше хрону, часнику та солі.
Як зберегти хроніку до весни?
Свіжу закуску потрібно розкласти по невеликих баночках і компактно розмістити на одній із полиць. Якщо все ж таки вся заготовка не зможе поміститися в холодильнику, тоді хроніну слід відправити до підвалу чи льоху. Важливо, щоб у подібному приміщенні показники градусника не були нижчими, ніж 5 °C, інакше банки можуть луснути.
Скільки потрібно солі на 1 літр Хреновини?
Зазвичай кладуть 1 чайну ложку на 1 літр хрону.
Скільки треба солі у хроніну?
Інгредієнти:
- 3,5-3,7 кг дуже стиглих помідорів;
- 200 г очищеного хрону;
- 250 г очищеного часнику;
- 1,5-2 столові ложки солі.
Скільки солі покласти у Горлодер?
Горлодер
- Ви знаєте, що таке горлодер? Це наша, сибірська, відповідь домашньому кетчупу з помідорів. …
- 1кг. помідорів
- 110-140 гр. зубчиків часнику
- столова ложка, без гірки, кам'яної солі
- близько половини чайної ложки чорного меленого перцю (можна також додати червоний мелений перець). горлодера:
Скільки потрібно солі на 5 л Хреновини?
Скільки класти солі У хронів солі кладуть у кількості 2 чайних ложок з розрахунку на один літр овочевої суміші, перетертої разом із хроном. Кількість солі можна зменшити або збільшити до смаку, але важливо пам'ятати, що сіль є смаковою добавкою та одночасно консервантом.
Скільки солі потрібно покласти у хронину?
200 г очищеного хрону; 250 г очищеного часнику; 1,5-2 столові ложки солі.