Що зробити щоб хреновина не забродила?

Як врятувати хреновину?

Як врятувати хроніку

  1. Багато господарок будь-які огріхи в рецептурі горлодера компенсує додаванням до складу саліцилової кислоти, що не дозволяє мікробній флорі в заготівлях активно розвиватися.
  2. Якщо не хочеться зайвий раз хімічити, додавайте у Ваші заготовки більше хрону, часнику та солі.

Як зберегти хроніку до весни?

Свіжу закуску потрібно розкласти по невеликих баночках і компактно розмістити на одній із полиць. Якщо все ж таки вся заготовка не зможе поміститися в холодильнику, тоді хроніну слід відправити до підвалу чи льоху. Важливо, щоб у подібному приміщенні показники градусника не були нижчими, ніж 5 °C, інакше банки можуть луснути.

Скільки потрібно солі на 1 літр Хреновини?

Зазвичай кладуть 1 чайну ложку на 1 літр хрону.

Скільки треба солі у хроніну?

Інгредієнти:

  1. 3,5-3,7 кг дуже стиглих помідорів;
  2. 200 г очищеного хрону;
  3. 250 г очищеного часнику;
  4. 1,5-2 столові ложки солі.

Скільки солі покласти у Горлодер?

Горлодер

  1. Ви знаєте, що таке горлодер? Це наша, сибірська, відповідь домашньому кетчупу з помідорів. …
  2. 1кг. помідорів
  3. 110-140 гр. зубчиків часнику
  4. столова ложка, без гірки, кам'яної солі
  5. близько половини чайної ложки чорного меленого перцю (можна також додати червоний мелений перець). горлодера:

Скільки потрібно солі на 5 л Хреновини?

Скільки класти солі У хронів солі кладуть у кількості 2 чайних ложок з розрахунку на один літр овочевої суміші, перетертої разом із хроном. Кількість солі можна зменшити або збільшити до смаку, але важливо пам'ятати, що сіль є смаковою добавкою та одночасно консервантом.

Скільки солі потрібно покласти у хронину?

200 г очищеного хрону; 250 г очищеного часнику; 1,5-2 столові ложки солі.