Гірчичний батон чим корисніший

У своєму складі хліб Гірчичний містить вітаміни: А, В1, В2, D, Е, Н, К та РР, а також мікроелементи: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь, фосфор та натрій. У ньому міститься трохи білків, відповідно в ньому знаходиться частина амінокислот: лейцин, тирозин, лізин, ізолейцин, гліцин, валін, фенілаланін.

Чому батон називають гірчичним?

Хліб «Гірчичний» – до знайомого смаку додаються свіжі гірчичні нотки. Гірчична олія, що входить до складу продукту, містить легкозасвоювані жири, очищає організм від шлаків і сприяє правильному травленню.

Чому хліб називається гірчичний?

У післясмаку може відчуватися легка гіркуватість. Її присутність залежить від якості гірчиці або гірчичної олії, яку іноді кладуть замість гірчиці.. У деяких рецептах одночасно використовується гірчична олія та насіння гірчиці, що лопаються на язиці, надають батону пряний і приємно-гострий присмак.Похожі