Ягоди годжі як правильно їх заварювати

Столову ложку ягід без гірки необхідно заварити в 0,5 л гарячої води, слід настоювати в термосі або чайнику протягом півгодини. Настій разом із ягодами необхідно вживати 2 рази на день – вранці та ввечері. При цьому слід дотримуватись рекомендованої дієти.2 лип. 2015 р.

Як правильно заварювати та пити ягоди годжі?

Приготування чаю з ягід годжі

  1. Промити ягоди і покласти у заварник чи термос. Пропорція: 1 столова ложка плодів на 250мл води.
  2. У чайник влити воду, нагріту до 80-90°С. Окріп використовувати не можна, він руйнує окремі мікроелементи.
  3. Наполягати напій до хвилини після цього можна пити.

Чи можна їсти ягоди годжі у сухому вигляді?

Найшвидший і найпростіший спосіб вживання дерези є сухі ягоди, попередньо вимивши їх у теплій воді. Дієтологи рекомендують замочувати годжі на ніч, а вранці випивати настій, що утворився, в який екстрагувалася більшість цінних вітамінів і мікроелементів плодів.