Як приготувати альпен гольд шоколад у домашніх умовах

Альпен гольд шоколад – це один із найвишуканіших і найпопулярніших видів шоколаду. Такий шоколад вирізняється ніжним смаком, ароматом і витонченістю. І, звісно ж, його головна відмінність – це неповторна текстура і розкішне покриття із золотистої оболонки.

Якщо ви хочете насолодитися цим чарівним шоколадом, то можна спробувати приготувати його самостійно. Для цього вам знадобляться кілька простих інгредієнтів і трохи терпіння. У цій статті ми розповімо вам, як приготувати альпен гольд шоколад у домашніх умовах.

Першим кроком у приготуванні альпен гольд шоколаду є вибір якісних інгредієнтів. Для того щоб отримати ідеальну текстуру і смак, рекомендується використовувати високоякісний шоколад, масло і вершки. Також необхідно приготувати форму для шоколаду і покриття із золотистої оболонки.

Як зробити альпен гольд шоколад
Крок Опис
1 Зберіть необхідні інгредієнти: какао-порошок, цукор, молоко, вершкове масло, ванільний екстракт.
2 У сотейнику змішайте молоко, какао-порошок і цукор. Поставте на вогонь і нагрівайте, постійно помішуючи, доти, доки цукор повністю не розчиниться.
3 Додайте вершкове масло в суміш. Перемішайте, поки масло повністю не розчиниться.
4 Зніміть суміш із вогню і додайте ванільний екстракт. Перемішайте.
5 Вилийте шоколадну суміш у форму для шоколаду або у форму для цукерок.
6 Поставте форму в холодильник і залиште на кілька годин, поки шоколад повністю не застигне.
7 Вийміть шоколад із форми і наріжте на шматочки.
8 Готово! Насолоджуйтеся своїм домашнім альпен гольд шоколадом.

Що додають в Альпен Гольд?

цукор, какао терте, масло какао, суха молочна сироватка, сухе незбиране молоко, фундук обсмажений подрібнений, молочний жир, емульгатори (лецитин соєвий, е476), ароматизатор.

Чому шоколад називається Альпен Гольд?

Історія У 1991 році компанія Kraft Foods запустила бренд Alpen Gold, призначений для російського ринку. На телебаченні з’явився перший рекламний ролик, героями якого були гноми, які збирали золото в Альпах. Золото було цінним для них, поки одного разу вони не знайшли шоколад “Альпен Гольд”.

Скільки відсотків шоколаду в Альпен Гольд?

У гіркій шоколадній масі вміст загального сухого залишку какао – щонайменше 70 %. Alpen Gold – це яскраві поєднання шоколаду з різними інгредієнтами. Відчуй смак яскравості!