Вона має бути міцною, щільно закритою, не м'ятою і не деформованою, вміст повинен бути добре захищений від зовнішнього впливу. Найкраще вибирати продукцію в заводській упаковці, яка не підлягає тривалому транспортуванню до місця реалізації.
Пропонуємо список особистих якостей та умінь, що підходять на посаду кондитера:
- активна життєва позиція;
- висока працездатність;
- товариськість;
- енергійність;
- креативність;
- не конфліктність;
- хороша пам'ять;
- здатність швидко навчатися;
Щоб отримати можливість працювати кондитером, достатньо середньої спеціальної освіти. Одна з найбільш відповідних спеціальностей у вузах (коледжах, технікумах, училищах) – «Кухар, кондитер» (код 43.01.09). Навчання у очній формі з урахуванням 11 класу триває 1 рік 10 місяців, з урахуванням 9 класу – 3 роки 10 місяців.