Чим замінити альбумін кондитерський?

При приготуванні десерту в домашніх умовах замінити альбумін можна желатином. Якщо з цим виникли труднощі, можна замінити тими ж інгредієнтами, якими замінюють яйце в кулінарії (сумішою молока, вершків, цукру, муки, вершкового масла, солі).Aug 12, 2017

У середньому, 5 грам альбуміну та 35 грам води замінюють у рецепті один яєчний білок.

1 кг альбуміну замінює 90 курячих яєць. 250 г альбуміна та 750 г води = 1 кг рідкого яйця.

У кондитерське виробництво сухий альбумін використовується створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, і навіть збагачення виробів повноцінними тваринними білками.