Пекіті еклери 15 хвилин при 200°C, а потім зменште температуру до 180°C і допікайте ще 25 хвилин. Звичайно, відкривати духовку у процесі випікання не можна. Готові палички дістаньте з духовки, дайте їм охолонути до кімнатної температури.
У жодному разі не відкривайте духову шафу під час випічки, інакше еклери та профітролі перетворяться на плоскі коржики. Як дізнатися, готові чи тістечка, не заглядаючи в духову шафу? Якщо в тріщинах на поверхні тіста немає бульбашок, а самі еклери набули золотистого кольору, можете вимикати духовку.
Заварні вироби потрібно випікати при температурі 190-200 градусів протягом 30-35 хвилин. Щоб вироби не опали під час випікання, духовка повинна бути закрита до закінчення випічки.