Роллтон. Належить компанії ТОВ «Маревен Фуд». Mareven – міжнародна компанія – лідер російського ринку продуктів харчування.
Де виготовляють Роллтон в Україні?
Зміст:
Так, вермішель швидкого приготування ТМРолтон", яку виробляє "Маревен Фуд Україна" у Білій Церкві, отримала премію "Вибір року-2017" серед литовських споживачів та була визнана №1 серед тих, що продаються у Литві.
Як роблять локшину Ролтон?
Цей продукт складається з двох головних інгредієнтів – пшеничного борошна вищого ґатунку (куплену, до речі, в Росії) та води. На виробництві локшину обробляють у парокамері, обсмажують у олії вищого гатунку, а потім висушують — завдяки цьому готова локшина може довго зберігатися в упаковці.
Хто робить Доширак?
Корея Якулт «Доширак» – Торгова марка продуктів швидкого приготування, що продаються в Росії та ряді країн СНД, а також Латвії. Випускається компанією «Корея Якулт» (з 2012 року – компанією «Палдо», що відокремилася від неї).
Звідки родом Доширак?
Історія брендуДоширакПочалася в 1958 році, коли вперше була випущена локшина швидкого приготування. Тому ж часу належить і патент на її виробництво. Зараз марка належить компанії Korea Yakult Co.
Назва: | Доширак |
---|---|
Країна: | Росія |
Регіон: | Московська обл. |
Де виробляють вермішель Роллтон?
Є найбільшою торгово-продуктивною компанією – експертом у кулінарній галузі. Завод існує вже понад 10 років. Тут виробляються всілякі види вермішелі та локшини швидкого приготування, картопляного пюре, бульйонів, приправ. У місті Серпухів Ролтон відомий як один із найбільших роботодавців.
Де було зроблено Ролтон?
У 1998 році у місті Серпухові Московської області були встановлені перші лінії з виробництва локшини швидкого приготування, у 1999 році була випущено першу продукцію.
Яка локшина у Ролтоні?
Ні, це звичайна локшина, тільки зварена та висушена. Основа така локшини — борошно, найчастіше пшеничне хлібопекарське (воно краще зберігає структуру локшини), але іноді використовується рисова або, наприклад, гречана. У муку|борошно| додають|добавляють| підсолену воду і замішують тісто. Потім розкочують і нарізують тонкими нитками.