15 хвилин Як варити геркулесову кашу на плиті Закип’ятіть у каструлі воду, молоко або їхню суміш. Всипте пластівці, відразу перемішайте і зробіть слабкий вогонь. Додайте приправи. Варіть кашу близько 15 хвилин, часто помішуючи.
Щоб зварити геркулес у каструлі потрібно довести до кипіння молоко або воду. У киплячу рідину додаємо пластівці, сіль і цукор, перемішуємо. Переводимо вогонь на мінімальний режим і варимо, помішуючи приблизно 15 хвилин.
Вівсянка (вівсяна крупа) – це цільні зерна вівса, які зібрали з поля і практично не піддавали термічній обробці. У ній збережені і зародки зерна, і висівки. Зовнішнім виглядом вівсяна крупа нагадує довгий рис. Геркулес – це вівсяні пластівці, з яких найчастіше більшість із нас готує кашу.