Продукт багатий на клітковину, яка покращує роботу системи травлення, допомагає очистити організм від токсинів.. * Летицин, що міститься в продукті, допомагає знизити холестерин у крові. * У киселі міститься метіонін, який позитивно впливає на функціонування підшлункової залози.Jul 14, 2020
Він допомагає налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, заспокоює слизову оболонку шлунка, добре насичує і має приємний смак. Саме тому кисіль включений до дитячого раціону та лікувального меню при захворюваннях шлунково-кишкового тракту: виразках, гастритах, запаленнях та ін.
Користь та шкода киселя Делікатно обволікає стінки кишечника та шлунка, знімає неприємні відчуття при виразці та гастриті. Покращує функціонування шлунково-кишкового тракту, допомагає при лікуванні дисбактеріозу. Швидко дає відчуття ситості, насичує тіло енергією. Нормалізує функцію нирок, сприяє виведенню із тіла зайвої рідини.
Молочний кисіль швидко насичує та вгамовує голод. У ньому міститься більше кальцію, ніж у інших видах киселя. Молочний кисіль також корисний для травлення: він нейтралізує кислотність шлунка та покращує роботу ШКТ. Вишневий кисіль – «найдитячий» кисільзнайомий всім з раннього віку.