Можливо, ви додали у фарш багато цибулі. Через неї котлети можуть стати кислими або гіркими. Позбутися гіркоти цибулі можна, заливши її окропом на пів години.Sep 13, 2021
Як позбутися кислого запаху у фарші Вимочити в холодній воді з ложкою оцту протягом години. Одну годину вимочувати фарш у лимонному соку або вині. Додати у фарш гірчицю і залишити на годину. Вимочити в розчині марганцівки.
Класичне співвідношення фаршу для таких котлет – дві частини яловичини й одна частина свинини. Якщо взяти занадто багато свинини, буде жирно і буде запах, якщо тільки яловичину – котлети можуть вийти сухуватими. М’ясо на котлети завжди йшло за залишковим принципом: нерозумно пускати на фарш, наприклад, мармурову вирізку.
⛔ Як зрозуміти, що котлети зіпсувалися У зіпсованого продукту буде характерний неприємний запах, який особливо відчувається в міру їхнього розморожування. Розморожений продукт не повинен бути слизьким і липким на дотик, слизовим – за таких ознак котлети краще не вживати.