Найчастіше шнапс роблять із вишні, персиків, сливи, яблук, груш, малини, пшениці з травами і навіть картоплі. Вважається, що краще використовувати дикорослі плоди, оскільки вони надають напою оригінальний смаковий відтінок та неповторний аромат.30 квіт. 2014 р.
Як роблять шнапс?
Американський недорогий сильно підсолоджений лікер виробляється в Америці. шляхом змішування нейтрального зернового спирту з фруктовим сиропом, спеціями чи іншими ароматизаторами. Називаються «шнапсом», вони розливаються по пляшках із вмістом алкоголю зазвичай від 15% до 20% про, хоча деякі можуть бути набагато вищими.Похожі
У чому відмінність горілки від шнапсу?
Найближчий аналог нашої горілки у Німеччині називається шнапс. Він також продукт дистиляції, тільки не зернової, а плодово-ягідної сировини. Однак набагато суттєвіше інше: від класичної горілки шнапс відрізняється своїм смаком та ароматом.