Скільки років витримується текіла голд?

Термін витримки текіли. Gold (Голд) – золота текіла. Різновид молодої текіли, підфарбований кольором або настоєм дубових стружок. Reposado (Репосадо) – текіла, що відпочила. Витримується 3-12 місяців у дубових бочках і набуває золотистого відтінку.

Що може називатися текіла?

Текіла (Ісп.

  • Tequila) – міцний алкогольний напій, одержаний шляхом дистиляції ферментованого соку блакитної агави (лат.
  • Agáve tequilána, вик.
  • Agave azul) строго на території 5 штатів Мексики: Халіско, Гуанахуато, Мічоакан, Наяріт і Тамауліпас.

Чому текіла золота?

Золотий колір золотий текіли обумовлений використовуваним барвником; барвник є пігментом, який додають до чого-небудь, щоб викликати зміну кольору. У Срібна текілатакож відомий як бланко або біла текіла, це спирт блакитний агави, представлений у чистому вигляді.

У чому різниця текіли та мескаля?

Ще раз: строго кажучи, текіла – це той самий мескаль, тільки виготовлений з одного певного сорту агави та в частково іншому «наборі» штатів. Тоді як для приготування текіли використовують тільки блакитну агаву, мескаль можна робити із різних видів цієї рослини.

Скільки коштує текіла голд?

2936 руб Текіла "Olmeca" Gold, 0.7 л купити текілу "Ольмека" Золота, 700 мл – ціна 2936 руб у Winestyle.

Скільки відсотків у текілі?

Текіла є міцним алкогольним напоєм, а її міцність залежить від технології виробництва та часу наполягання. Офіційна фортеця варіюється в діапазоні 35-55 градусів. Найбільше градусів у класичному сорті blanca – до 55 відсотків.

Що означає Репосадо на текілі?

Про це свідчить навіть назва: «Reposado» у перекладі з іспанської означає «відпочила» або «заспокоїлася». Іноді її називають текіла першого етапу витримки. Текіла Репосадо "відпочиває" або в дубових ємностях, або в сталевих чанах об'ємом до 600 літрів від двох місяців до року.

Що таке текіла та як її п'ють?

Вічна класика (мексиканський варіант) Класичний спосіб пити текілу широко відомий. Крім самого напою знадобляться сіль та часточка лимона. Сіль насипають на ліву руку між великим та вказівним пальцем. Її злизують з долоні, одразу ж запивають текілою і закушують лимоном (а в ідеалі – лаймом).