Скільки хлібних одиниць у картопляному пюрі?

Скільки хлібних одиниць у морозиві?

Таблиця хлібних одиниць

Хліб та хлібобулочні вироби 1 ХЕ = …
Морозиво 65 г
1 ст. ложка без гірки Цукор пісок 10 г
Цукор кусковий 10 г
7 ст. ложок Зелений горошок 100 г

Скільки хлібних одиниць у пельменях?

Зернові, злакові, вироби з борошна

Продукт Кількість продукту на 1 ХЕ
вареники із сиром заморожені 4 шт. 50 г
пельмені заморожені 4 шт. 50 г
ватрушка 50 г
вафлі (дрібні) 1,5 шт. 17 г

Скільки вуглеводів у 100 г пюре?

Харчова цінність та хімічний склад "Картопляне пюре з молоком та олією".

Нутрієнт Кількість % від норми 100 г
Білки 1.86 г 2.4%
Жири 4.22 г 7.5%
Вуглеводи 15.31 г 7%
Харчові волокна 1.5 г 7.5%

Скільки хлібних одиниць у вареному рисі?

I ГРУПА – ЗЕРНОВІ

Найменування продукту Вага продукту на 1 ХЕ
Крупа гречана, манна, вівсяна, перлова, пшоно, рис 15-20 г
50-б0 г
Макаронні вироби: кількість продукту за обсягом на 1 ХЕ залежить від розміру макаронного виробу, але кількість продукту за вагою постійно у сирому вигляді 15 г, вареном 50 р.
Вермішель 15 г

Скільки вуглеводів у 100 г морозива?

Харчова цінність та хімічний склад "Морозиво пломбір".

Нутрієнт Кількість % від норми 100 г
Калорійність 232 кКал 13.8%
Білки 3.7 г 4.9%
Жири 15 г 26.8%
Вуглеводи 20.4 г 9.3%

Скільки вуглеводів у вершковому морозиві?

Харчова цінність та хімічний склад "Морозиво вершкове".

Нутрієнт Кількість % від норми 100 г
Калорійність 183 кКал 10.9%
Білки 3.7 г 4.9%
Жири 10 г 17.9%
Вуглеводи 19.4 г 8.9%

Скільки вуглеводів у 100 г варених пельменів?

Харчова цінність та хімічний склад "Пельмені відварені, по 2-170".

Нутрієнт Кількість % від норми 100 г
Білки 9.9 г 13%
Жири 13.9 г 24.8%
Вуглеводи 13.5 г 6.2%
Харчові волокна 1 г 5%