Які насадки і навіщо у планетарному міксері?

Справа в насадках Віночок призначений для збивання легких видів тіста, а також для збивання яєць, кремів, мусів, суфле.. При його використанні краще вибирати високошвидкісний режим. Гаком вимішують густе, дріжджове тісто, а лопаткою – бісквітне тісто, цукрову глазур, тісто середньої консистенції.

Спіральні насадки для міксера. Ідеально підходить для шпаклівок та всіляких суспензій. Хрестоподібні насадки добре перемішують суміші, де потрібно виключити попадання повітря. Гвинтові насадки призначені для розмішування більш рідких сумішей, таких як лаки та фарби.

Насадка віночок – необхідна для того, щоб наситити жирні вершки або яєчні білки, бульбашками повітря. Він служить для збивання кремів , мусів, білкових мас, олії та інших рідких інгредієнтів. За допомогою цієї насадки можна приготувати чудовий майонез.

Встановіть насадку "Крюк" і увімкніть міксер на малі обороти. У процесі замісу регулюйте потрібну вам консистенцію тістадодаючи борошно або молоко. Як правило, рідину я не додаю, а кладу якщо потрібно борошно в чашу, не перестаючи перемішувати тісто.