Служити на підводному човні може матрос, зростання якого не перевищує 168 см.
На що хворіють підводники?
Зміст:
Декомпресійна, або кесонна, хвороба (скорочено ДКБ; на жаргоні водолазів та підводників — кесонка або заламай), також відома як хвороба водолазів — захворювання, що виникає, головним чином, через швидке зниження тиску навколишнього середовища, наприклад, при спливанні, в результаті якого гази, розчинені в …
Що їдять на підводних човнах?
Каша геркулесова, сир плавлений, печінковий паштет, масло, хліб білий, печиво, чай, кава з молоком, цукор, молоко згущене.
Скільки екіпажів на підводному човні?
Служба Майже що на кожній підводному човні є два екіпажу. Коли один іде у відпустку (а вони покладені після кожної автономки), заступає інший.
Які посади на підводному човні?
Список екіпажів підводних човнів
№№ | Посада | В/Звання |
---|---|---|
3. | Заступник командира пл з політ частини | Капітан 3 ранги |
4. | Помічник командира пл | Капітан 3 ранги |
5. | Командир БЧ-1 | Капітан-лейтенант |
6. | Командир ЕНГ | Старший лейтенант |
•Jun 19, 2011
Що таке Лікінія?
Лікіній – Портрет Ліцінія на монеті.
Що буде, якщо різко випливти з глибини?
на глибині при великому тиску у крові розчиняється багато повітря. При підйомі водолазу тиск падає, повітря починає бурхливо виділятися з крові, його бульбашки можуть закупорити судини, що може призвести до серйозних захворювань і навіть смерті.
Чим годували німецьких підводників?
На човен вантажилося продовольство та напої вагою понад 12 тонн (12 583 кг), у тому числі:
- свіже та варене м'ясо – 224 кг
- ковбасні вироби – 108 кг
- м'ясні консерви – 2180 кг
- рибні консерви – 150 кг
- свіжа картопля – 1750 кг
- інші овочі – 1555 кг
- лимони – 416 кг
- свіжі фрукти – 300 кг