Як можна описати огірок

Плоди витягнутої циліндричної форми, мають шкірку яскраво-зеленого та темно-зеленого кольору та соковиту м'якоть білого або злегка зеленого відтінку, багатонасінні. Смак огірка свіжий, нейтральний. Овочі мають свіжий запах, це дозволяє його легко комбінувати з яскравими за смаком продуктами.

Що можна написати про огірок?

Огірок – найнижчий калорійний і водянистий з овочів, адже він на 96% складається з води. Культурні огірки з'явилися у спекотних країнах Сходу — Індії та Китаї — понад 6 тисяч років тому. А в Європі цей овоч з'явився завдяки англійцям, які привезли насіння огірка з Вест-Індії.

Який на дотик огірок?

При купівлі огірків необхідно звернути увагу на зовнішній вигляд – огірки мають бути рівномірним забарвленням, без вм'ятин і пошкоджень; густина – на дотик огірки повинні бути щільними по всій поверхні.