Яка олія краща для бісквіту?

Хоча вершкове масло може виграти з погляду смаку, воно може висушити бісквітні коржі, а маргарин зберігає бісквіт м'яким і допомагає тесту поступово піднятися. Більше того, маргарин також коштує приблизно вдвічі дешевше за вершкове масло.9 черв. 2022 р.

Пам'ятайте! Обов'язково обирайте рафінована рослинна оліящоб не було сторонніх ароматів. При додаванні розтопленого вершкового масла м'якуш бісквіту навпаки буде більш щільним і пружним. Виняток – тісто для кексів, коли використовується вже м'яке вершкове масло, поєднується з цукром.

Високий вміст олії та яєць робить готовий бісквіт вологим, його можна їсти навіть без додаткових просочень. Оскільки рослинна олія не твердне навіть за низьких температур, шифоновий бісквіт не твердне і не сохне набагато довше, ніж класичний бісквіт або женуаз.

Для приготування олійного крему професійні кондитери рекомендують використовувати вершкове масло з жирністю 82,5%. Така висока жирність допоможе крему не розпастися і не розшаруватись у процесі приготування.