На літр рідини береться 10 столових ложок порошку – це 120-130 грам. Покласти його в ємність і поступово додавати воду тонким струмком, ретельно помішуючи до повного розчинення.Jan 29, 2019
Виробництво сухого молока
Найменування сировини | Жирність, % | Вихід сухого молока, кг |
---|---|---|
молоко цільне | 3,7 | 125 |
молоко знежирене (обрат) | 0,05 | 93,8 |
Зазвичай сухе молоко розводять у пропорції 1 до 8. Для одержання склянки молока об'ємом 200 мілілітрів необхідно 5 чайних ложок сухого молока або 1 столову ложку із гіркою.
– на 200 мл води беріть 5 чайних ложок сухого молока; – Спершу розводьте сухе молоко невеликою кількістю води, і лише потім додайте решту води; – Дайте розведеному молоку трохи постояти.