Чому можна навчитися працюючи офіціантом?

Професійні навички: – Знання часових рамок приготування страв; – Знання барного обладнання; – знання алкогольної, безалкогольної, кавової та чайної продукції; – знання дієтичного/лікувального меню; – Навичка vip-обслуговування; – Навичка впевненої роботи на R-keeper; – Вміння працювати при великій завантаженості зали.

Офіціант повинен знати перелік усіх страв, їх склад, вміст алергенів у стравах, спосіб подачі та час приготування. Від самого початку офіціант вчить меню до виходу до зали під час стажування. З постійними співробітниками адміністратор на постійній основі повторює меню, актуалізуючи знання офіціантів.

Що входить до обов'язків офіціанта у ресторані чи кафе?

  • знати всі позиції меню та їх складові;
  • виконувати правила обслуговування гостей;
  • швидко обслуговувати гостей;
  • бути охайним та добре виглядати;
  • вчасно проходити медогляд;
  • підкорятися керуючому та власнику кафе;
  • дотримуватись техніки безпеки.

Jan 13, 2022