Плюшка Московська – це хлібобулочний виріб, приготований за спеціальною технологією, має форму серця, посипану зверху цукром, з додаванням ваніліну. Маса нетто: 100 г або 150 г.
Харчова цінність та хімічний склад "Плюшка з Цукром".
| Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
|---|---|---|
| Калорійність | 310 кКал | 18.4% |
| Білки | 7.5 г | 9.9% |
| Жири | 7.5 г | 13.4% |
| Вуглеводи | 54 г | 24.7% |
Жири: 16.6 гр. Вуглеводи: 42.5 гр….Компоненти та калорійність рецепту «Булочки цукрові»
| Продукт | 100 грам |
|---|---|
| Вага, гр | 100 |
| Біл, гр | 5.3 |
| Жир, гр | 16.6 |
Харчова цінність 100г продукту: білки-7,6г; жири-8,9 г; вуглеводи засвоювані-56,1г. Енергетична цінність/калорійність: 1402 кДж/335 ккал.