Як приготувати соковите м'ясо на сковороді?
Як посмажити найсмачніше м'ясощоб воно вийшло м'яким і соковитим
- маринуйте м'ясо без солі, посолити краще наприкінці;
- не використовуйте занадто багато олії;
- викладайте м'ясо на добре розігріту сковороду з товстим дном;
- намагайтеся часто не перевертати (стейк перевертають лише 1 раз);
- не перетримайте на вогні.
Як варити свинину щоб вона була м'якою та соковитою?
Як варити свинину в каструлі Можна додати моркву, цибулю, горошини перцю та улюблені приправи. Щоб зробити м'ясо для інших страв та салатів, опускайте свинину відразу в окріп і готуйте також на невеликому вогні. Забирайте піну з поверхні та доливайте воду, якщо вона швидко википає. Соліть за 10-15 хвилин до готовності.