Як розморозити м’ясо за 10 хвилин?

Як швидко розморозити м’ясо : кілька простих способів

  1. Можна розморожувати м’ясо і в холодильній камері. Щоправда, цей спосіб вважається найтривалішим, зате дуже безпечний. …
  2. Також розморозити м’ясо можна в холодній воді. Для розморожування невеликого шматка м’яса потрібно 1-2 години, для великого 3-4 години.

29 May 2022

Отже, для того, щоб швидко розморозити крижаний стейк, потрібно в одну каструлю покласти м’ясо, а на неї зверху поставити другу каструлю. У верхню каструлю (та, що без м’яса) налийте теплої води. Через 5-10 хвилин м’ясо помітно відтане.

Покладіть на полицю, де м’ясо буде відтавати, кілька серветок або паперовий рушник (якщо фарш або філе заморозили правильно, папір не намокне, але краще перестрахуватися). М’ясо у вакуумній упаковці або під плівкою помістіть у холодильник на серветки. Залиште продукт розморожуватися на кілька годин.