Яким слід пити Егермейстер?

Подається Єгермейстер в охолоджених горілчаних чарках, які в Німеччині називають шотами, випивати їх потрібно залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити пити Jägermeister зі льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури. Для лікувального ефекту та профілактики буде достатньо 20-40 мл напою.12-Nov-2017

Чим краще розбавляти Егермейстер?

Можна пити Єгермейстер із соком, содовою, тоніком або колою. Лікер чудово поєднується з багатьма безалкогольними напоями завдяки своєму багатогранному букету. Пропорції змішування можуть бути різними – орієнтуйтеся на власні смаки.

Чи можна пити Егермейстера чистим?

На питання про те, як правильно пити лікер на травах Єгермейстер, німці відповідають однозначно: залпом у чистому виді в охолодженому стані. Класичний спосіб вживання напою має на увазі його розлиття в шоти (невеликі чарки), охолодження в морозилці та випивання шота одним ковтком.

Як пити Єгер з пивом?

Рецепт приготування коктейлю Олень та Пиво

  1. У охолоджений пивний келих налийте пиво.
  2. У стопку налийте холодний Егермейстер.
  3. За бажанням, киньте стопку Єгеря в келих з пивом або просто випийте шот і запийте його пивом.

Чому не можна пити багато єгеря?

Так, у Єгере є більш ніж 50 різних інгредієнтів. Однак головним із них є спирт. Це означає, що при порушенні дозування, а саме при вживанні більше 250-300 г напою, з ліків він автоматично перетворюється на речовину, яка завдає шкоди вашому організму.

Яким соком запивати егермейстер?

Можна змішати Єгермейстер з апельсиновим або лимонним соком, мінеральною водою і навіть спрайтом (оптимальна пропорція один до одного), але набагато цікавіше зробити коктейлі з Єгермейстером, найкращі рецепти представлені нижче.

Як пити Егермейстер із колою?

Рецепт: наповнити високий келих льодом, влити Єгермейстер з ромом, повільно додати колу (з'явиться багато піни), перемішати. Прикрасити часточкою лайма. Пити ковтками або через трубочку.

Як зробити крижаний шот?

Крижаний шот (класичний) Спочатку пляшку кілька годин охолоджують при температурі -18 °C, потім наливають лікер у горілчані чарки (на Заході називаються "шотами"), які попередньо також охолоджують. Чарку випивають одним ковтком (залпом). Холодний Егермейстер стає тягучим та солодкуватим на смак.